2013. december 21., szombat

*chapter one* 

"Tanulás az, ha rájövünk arra, amit már tudunk. Cselekvés az, ha megmutatjuk, hogy tudjuk. Tanítás az, ha másokat emlékeztetünk arra, hogy ők is éppolyan jól tudják. Mindannyian tanulunk, cselekszünk és tanítunk. "Hatalmas csendtől kong az iskola termünk,csak a tanár érdes hangja zengeti meg az érdektelen fehér falakat.Minden egyes napom ebben az ütött-kopott fa padban töltöm hogy válhasson belőlem valaki a jövőben.Nekem nem ez az álmom hogy itt üljek ,hogy valami nagy üzlet ember,filozófus vagy egyszerű tanár legyen belőlem.Nekem az az álmom hogy nagy balett táncos legyek,aki az emberek szemébe könnyet csal a gyönyörtől..Aki az embereknek szájára mosolyt csal az örömtől.Amikor táncolok,megszűnik a világ körülöttem....Nincs semmi más csak ÉN.Problémáim elszállnak,és csak a táncé vagyok.Fejemben zajló álmokat csengő iszonyatos hangja zavarta meg.Éppen álltam volna fel mikor "imádott tanárunk" Mrs.Wood kezét felemelve jelzésképpen hogy még van mondanivalója.
-Gyerekek!Még egyszer megkérdezem ki jön osztálykirándulásra?-már csak ez kellett..Mindenki röhögve ment ki az ajtón tanárral nem foglalkozva.-Hát jól van!-felháborodva felkapta könyveit és kilépett az ajtónkon.Én ezzel nem foglalkozva mellettem ülő barátnőmre pillantottam....aki alszik.Ezért volt furcsa hogy csöndben van.Lassan rázogatni kezdetem a vállát majd szólongatni.
-Kelly!Kelly!Kelly..-vastagon festett szempilláit rebegtetni kezdte.
-Cher..Én csak el-mosolyogva pillantottam rá majd befejeztem helyette a mondatot.
-Elaludtál. -könyveimet közben lassan a táskámba csúsztattam,mivel ez volt a mai napon az utolsó óra.Félre pillantottam ahol a barátnőm is a példámat követte.Az asztalnak támaszkodva lábaimra nehezedtem majd felálltam.Táskámat vállamra dobtam,és lassú léptekbe az iskola kapuig indultam.Ott megálltam hogy a várva várt barátnőmtől elköszönhessek.Ahogy megfordultam már felém szedte lábait.
-Na én megyek!Szia!-megöleltem ,és egy puszit nyomtam az arcára.
-Rendben!Reggel megyek érted!-ezen a mondatom csak felkuncogtam,ő csak értetlen fejet vágott majd a homlokára csapott.-Ma péntek van!-nevette el magát.-Hétfőn!-küldött felém egy puszit és már el is tűnt a sarkon.Zsebemből előkutattam fülhallgatóm,és az Ipodom.Fülembe behelyeztem a két kis hangszórót amiből áradt a kellemes zene. ~ Kelly Clarkson - Because of you ~ Szinte szemeimet becsukva sétáltam haza felé,nem törődve senkivel.20 perc alatt házunkhoz is értem.Kulcsomat elővettem zsebemből,és benyitottam.
-Hahó!Megjöttem!-valami válaszra vártam de nem jött.Bementem a konyhába utána nézni apának,de nem találtam mást csak egy cetlit.

"Cher!"
Szia szívem el kellett mennem egy fontos nyomozásra ,de estére otthon leszek.Kaja a mikróban!Szeretlek!ZÁRKÓZZ BE!
puszi: apa

Ohh de jó!Egyedül itthon...shit.Szobám felé vetettem az irányt.Táskámat ágyamra dobva cipőimet a földre bementem a fürdőmbe. Ruháimat lehámozva magamról beszálltam a tusoló alá lemosni a mai napot.Ahogy a vízcseppek lependerülnek a bőrödről,és a víz égeti tested minden szegletét felemelő érzés.10 perc múlva elzártam a csapot,és kiléptem a kabinból.Törölközőmet magamra tekertem,és a szekrényem felé mentem.
Felszerelésem nem állt másból mint egy fehérneműszett,egy fehér trikó és egy fekete leggings.Felgumizott hajamat kiengedtem,megfésültem majd újra összegumiztam.Arcomra semmi sminket nem tettem,hiszen itthon vagyok senki sem lát.Pink mamuszomat felkaptam,és lefele indultam a konyhába élelemért,mert már a hasam beszédbe kezdett.Hűtőt kinyitottam és természetesen nem mást választottam mint egy tányérnyi salátát.Miután betápláltam az egészséges ételt a mosogatóba tettem.Ekkor zajt hallottam amitől kissé összerezzentem. Lassan,halk lépkedésekkel közeledtem a terasz felé.A vér szinte megfagyott ereimben....hirtelen mozdulatlanná váltam.Az üvegajtó előtt álltam és tekingettem kifele.Mint egy mozgássérült..nem tudtam megmozdulni a feromonok már tutira kiszálltak belőlem a félelem hatására.Már vagy 5 perce ott álltam lefagyva mikor lábam fájni kezdett a sok állástól .A zaj egy ideje teljesen megszűnt,ezért azzal nyugtattam magam hogy biztos valami macska vagy egyéb.Mivel a folyosón sötét volt,vettem egy nagy levegőt majd sprinteltem a szobámba.Nem volt egész a terv mert sikeresen megbotlottam a szőnyegembe,és a térdemet nagyon bevertem.A lábamhoz kaptam,de nem vérzett csak nagyon fájt.Felmásztam az ágyamra,betakaróztam.Nyugalomba helyeztem a lábam hogy ennél jobban már ne fájjon .Éreztem ahogy a vér lüktetve halad át az ereimben.Nem kellemes érzés.Fájdalomtól lassan megszabadulva álomba szenderültem.......Egy hatalmas durranás,és az ajtóban......
Sziasztok! Íme az első rész!Remélem tetszik a következő rész 3 komment után jön! Jó olvasást! :):*


8 megjegyzés:

 1. Annyira jó lett!!Még csak az első részt tetted fel,de már is imádom!!!! <3

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett!!! :DSiess a kövivel!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik!:) Siess a kövivel!!

  VálaszTörlés
 4. holvan már a kövi rész hiszen megvan a három komi!!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a kedves szavakat:) Ígérem ma este vagy holnap már rakom is fel.csak a legjobbra törekszem:)

  VálaszTörlés