2014. január 3., péntek

*chapter three*

🏨💉💊😷


"A kudarc szükségszerű. Elkerülhetetlen. De nem szabad, hogy a kudarcé legyen az utolsó szó. Ragaszkodnod kell ahhoz, amit akarsz. Nem fogadhatod el a nemet válaszként, történjen bármi is. Soha ne hátrálj meg. Soha ne add fel. Állj ki érte és várd, hogy mi lesz!"

 

***


~ Minden megáll. Fölöttem hatalmas fény képződik.Mintha nappal lenne.Minden félelmem elszállt,de még mindig a földön vagyok.Lepillantok lábaimhoz ,és tekintetem az útra szegeződik.Ez nem is út.Hanem tejszínű kő padló.Meglepődöttség árasztja el a testemet melynek hatására felugrok a a tiszta talajról.A padló bámulás közepette lábaimra pillantok amiken meg se látszódik a tehertől szerzett kosz.Az úton térdelés miatti por.Gyönyörű,tisztaságtól fénylő hosszú lábaim vannak.Cipő sincs rajtam.Megfigyeltem.Lassan tekintem végig testem zugait hogy még mi változhatott rajtam.
Lassan felfele irányítva tekintetemet egy hófehér szoknyás egybe ruha van rajtam,amit néhány helyen apró csipkék díszítik.Épp hogy felkapom fejemet amikor egy hatalmas tükröt fedezek fel magam előtt.Kicsit megugrottam a tükör láttán,hisz nem tudom hogy került ide.Először a tükröt kezdtem el vizslatni,utána fedeztem fel benne lakozó szépséget.Ez nem én vagyok,én nem vagyok ilyen szép.-mondtam magamban,amitől megráztam a fejem.Begöndörített hajam tökéletesen omlott vállaimra.Szememen alig egy kis szempilla spirál,mégis gyönyörű.
-Szia kincsem!-egy csilingelő hang szólított meg,ami nagyon ismerős volt.Ide-oda kapkodtam a fejem hogy láthassam az ismerős idegent.
-Jól megnőttél!-végre megpillantottam a személyt a nagy fehérségben.
-Anya?-angyalian tündöklő ,gyönyörű arcú nőt fedeztem fel.Ösztöneim súgták hogy ő az édesanyám.
-Igen édesem.-igazat adva ösztöneimnek,megnyugtató mosolyt húzott fel a szájára.Kezeit kitárta,és én vettem a célzást egyből karjai közé futottam.Szívem hevesen vert,szememből könny csepp szökött ki.Boldog voltam hogy újra láthatom.
-Szeretlek!Mindig is figyeltelek fentről.Soha ne add fel az álmaid kincsem!Büszke vagyok rád!-a hideg végig sziporkázott a hátamon ahogy a füleimbe suttogott.
-Én is szeretlek!Annyira hiányoztál!-ölelésemet szorosabbra vettem.Illata bódítóan kellemes volt.
Egy durranást hallottam meg,és éreztem ahogy megrezzenek.Anya még mindig ölelt.Nem akartam megnézni hogy mi volt az.Anya mellkasát figyeltem,szíve dobogása egyszer csak megszűnt,nem hallottam.Vért véltem felfedezni ahogy folyik le köztünk.Anya rám nehezedett testével.Lassan toltam el magamtól hogy meglássam a baj okozóját.Ahogy az arcára pillantottam,ijedtembe elugrottam onnan,és felsikítottam.Az élettelen test a földre zuhant .Segíteni siettem hozzá mikor,egy kattanás hallatszott közvetlen a fejem mögül.Lefagytam,szemeim kitágultak ,és meg se moccantam.
"-Ha megmozdulsz véged....-"

Nagy levegőt véve,ijedtem fel az ágyból.Várj...az ágyból?Lassan körülnéztem..Egy szobába vagyok .Még hozzá egy lány szobába.Erről a baba rózsaszín falak,és a leopárd mintás,meg egyéb lányos dolgok árulkodtak.Halk lépteket hallottam meg az ajtó felé,egyből oda kaptam a fejem.A kilincs lefele hajlott,és egy barna hajú nő lépett be.Kék szemei melegséget öntöttek belém,ezért már nem tartottam annyira tőle.

-Szia édesem!-küldött felém egy mosolyt,és leült . Én csak hátráltam.-Ne félj tőlem!-simogatta meg a lábam,de én azonban elhúztam.Arcképe boldog volt,de azonban átváltott szomorúvá.
-Hol van apa?-épp hogy kitudtam ezeket mondani,mert a torkom iszonyatosan fájt.
-Otthon!Jól van.-mosolya újra előkerült.
-Én hol vagyok?-kérdeztem megszeppenve.Apa nyugodtan ül biztos otthon,én meg azt sem tudom hol vagyok.
-Az új otthonodba.-MICSODA?
-Mi az hogy új otthon?Látni akarom apát!Ez nem az én szobám!Ez nem az én otthonom!-keltem ki magamból.Ahogy kipattantam az ágyból,úgy estem össze.Szinte minden egyes végtagomba fájdalom nyílalt.
-Úristen!Justin!-kiabált a nő személy,és hozzám futott.Hozzám akart érni,de én hátrálni próbáltam.
-Ne..Ne!-szinte ezeket is suttogva mondtam ki,szememből könnyek folytak,és a nőéből is.De nem nyúlt hozzám.
-Mi az?-rontott be a szobába valaki,gondolom őt hívta az a nő.
-Justin ..-a nő hangja elcsuklott.
-Mi a baj anya?-aggódva ment ezek szerint "édesanyjához".
-Cher kicsim ,hadd segítsek ,és megígérem felhívom apádat!-hangja szinte könyörgő volt.
-Nem kell seg...íten.-hangom rekedt volt,fájdalommal teli.-Apát akarom..-szememből mint csapból a víz folyni kezdtek a könnyek.Könyörgő pillantást vetettem a nőre majd a fiúra.Nagyon helyes fiú volt.Gesztenyebarna szemei észvesztőek voltak.Égnek felzselézett haja,ízlésességről árulkodott.Azok az ajkak.Amíg ezeket vizsgáltam,a fiú mosolya zökkentett ki.Fejemet elkaptam.Tuti észrevett.Gratulálok Cher!
-Hozok egy teát,meg telefont!Justin addig segíts neki!-a nő felpattant majd kisietett.
-Szia cica!Justin vagyok!-nyújtotta a kezét,de én csak bámultam.-Nem harap!-kuncogott fel,majd visszahúzta kezét.-Ha nem akkor nem.-mosolygott felém.Az a mosoly..ahhw.
-Cher Roy vagy..-elkezdtem köhögni,szám teljesen felrepedezett a nedvesség hiánytól,torkom szinte poros volt.
-Gyere segítek!-guggolásból felegyenesedett,észre se vettem hogy kezeibe vett ,majd az ágyra.
-Köszönöm!-egy másodperces mosolyt húztam a számra,majd el is tüntettem.
-Máskor majd meghálálhatod!-kacsintott.
Már vagy 2 perce beszél valamit,de hallójárataim minta bedugultak volna,és csak a szájára,szemeire,arcára tudtam koncentrálni.
-Tetszik amit látsz?-egy kaján vigyor terült szét az arcán.Szégyenemben köhintettem egyet,és elfordítottam a fejem.Fejemet még a paradicsom is megirigyelné ha látná milyen vörös lett a fejem.-Ne pirulj bébi..-kezét az arcomra vezette,amitől kicsit összerezzentem.-Esetleg egy estére megkapsz ha jó leszel!-kuncogott fel.Én nekem szemeim kitágultak.Minden véleményem megváltozott róla.Justin egy önelégült,idióta....



Sziasztok íme az új rész!Remélem tetszik:)
10 komment + 3 feliratkozó után új rész:) 


11 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett :)) már most imádom pedig még csak most bontakozik ki a történet :D siess a kövivel :) <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett:) Siess a kövivel:)

    VálaszTörlés
  3. úriisten ez tök jóó !! jól írsz !
    :)) NAGYOON SIESS A KÖVIVEL !! :DD
    imádoom ahogy írsz :))*.*

    VálaszTörlés
  4. Ez eszméletlenül jó lett!! Siess a következővel!!!

    VálaszTörlés
  5. Siess a kövivel nagyon jó lett !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha meg lesz a +3 feliratkozó ,hozom is.:)
      utóirat:thx<3

      Törlés
  6. Imadom siess a kovivel..:))

    VálaszTörlés