2014. március 2., vasárnap

*chapter five*









"Könnyebb erős gyermeket nevelni, mint helyrehozni egy megtört embert."











  Meglőttek.Éreztem a fájdalmat, az erős kellemetlen érzést ami a hátulról a gerinceim között fúródott át,  majd elhagyta törékeny testemet.Szemem a fájdalomtól összeszűkült, és egy utolsó nyögés hagyta el a számat.Ami erőm még maradt arra vettem fel hogy megforduljak, és szemügyre vegyem gyilkosomat.Amit akkor ott láttam ledöbbentett.Szám bizonyos 'o' alakot vette fel, szememből a könnyek szaporodni kezdtek.Justin volt az, aki előttem ledermedetten áll, és ő is félelemmel teli szemekkel próbálja feldolgozni amit tett.A kutyái mögötte megálltak és várták a reakciót, amit a főnöküktől kapnak.De ő csak ott állt, és engem bámult, meg se mozdult.
-Sa sajnálom..- ennyit tudtam kinyögni,de hogy miért azt én sem tudom, még gondolkodni se volt időm mert elragadott a fájdalmasan nyugodt sötétség.

* * *

Pittyogásra riadtam fel, majd rutin szerűen a nem létező kis szekrényemre csaptam.Kezembe fektettem minden reggeli erőmet, és hatalmas lendülettel a földre zuhantam.Fejem hangos koppanásától bezengett az egész szoba, ami teljesen üres volt, egyedül csak egy ágy volt bent, és egy ébresztő óra.Fejemben lévő hatalmas zúgást az otromba cserrögő hang képezte.Négykézláb odakúsztam, erősen megmarkoltam az idegesítő tárgyat, és egy nyögés kíséretében a falnak dobtam amitől a kész tárgy elhallgatott, és darabokra tört.Miután az idegesítő zaj megszűnt, a kép kitisztult feltudtam térképezni az egész szobát.Kopár omladozó falak vettek körül, a padló fele meg se volt, a penész szag körbe lengte a szobát, ablak sehol.Tipikus gettó.Előttem lévő vas ajtó felől közeledő léptek hallatszottak.Ijedtem kaptam fel a fejem, majd rámászásba hátráltam míg a falnak nem ütköztem.A kilincs gyorsan lenyomódott, és az ajtó kitépődött.A vaskos testű, nagy darab, tetkós férfi ideges tekintetére pillantottam fel a földről.

-Ejnye-bejnye!-semmit jelentő arcára egy perverz vigyort húzott, majd lassú léptekkel közeledett.
-Az óra gondolom nem magától tört össze!-nevetett fel.
-Ezért bünti jár!-tenyerét összedörzsölte majd lépteit felgyorsította.Megszólalni nem tudtam a félelemtől, a levegő benn szakadt a tüdőmben, szemeimbe felcsillant egy-egy könnycsepp.Tehetetlen voltam, semmi erőt nem leltem magamban.Mikor már oda ért hozzám, egy utolsó gúnyos mosolyt vetett felém, majd belenézett könyörgő szemeimbe.Semmi.Felrántott a kezemnél fogva ennek hatására egy fájdalmas kiabálás hagyta el a számat.Pólómat kuncogva tépte le, hiába kapálóztam túl erős.

-Mi van itt? - egy hang jött a háta mögül, mire a férfi szeme megtelt félelemmel, és elengedett majd megfordult, de én még nem láttam ki az.Erőtlenül, zokogva a földre zuhantam.
-Ne haragudj főnök!Tudod elég stresszes vagyok mostanában és. - egy szánakozó nevetés jött a másik féltől.
-Tudod én meg kurvára utálom ha ilyen szarságok miatt felhúzzák az agyam.- egy kattanást hallottam.
-Bocsáss me.. -egy durranásba zengett bele a kis szoba.
Az előttem lévő férfi ingadozott egy kicsit majd térdre rogyott, és arccal a földre esett.
A földön keresztül vezettem a tekintetem a földön, majd egy supra cipőnél álltam meg.Lassan vezettem fel a tekintetemet.Egy fekete térdénél bőr fedésű, ülepes nadrág, feljebb egy fehér izom póló amin át tökéletesen rajzolódtak az izmok.
-Kémkedtél?-fejemet az arcára kaptam, és Justin ideges tekintetével találtam szembe magam.
-Nem.-halkan feleltem.
-Akkor?Honnan tudtad hogy ott vagyok?-lépett közelebb.
-Eltévedtem, és meghallottam a hangodat.-sütöttem le tekintetem.
-De, azt ugye tudod hogy nincs kivétel?
-Ezt hogy érted?-figyeltem fel rá, egyre érdekesebb a dolog.Mit akarhat mondani.
-Aki valamit,bármit lát ami a munkánkkal kapcsolatos megbüntetjük.-itt lefagytam.
-Ho-hogy érted?
-Jól hallottad.
-És mivel?
-Halállal...

Sziasztok!Annyira sajnálom hogy ilyen rövid lett, csak a gépem tönkre ment, és most jutottam egy kis időre laptophoz.Szóval azért lett ilyen rövid:S De azért remélem nem lett olyan rossz:)
A kommentelőknek nem válaszoltam vissza de most már  tudok:
-KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)
Sokat jelent a véleményetek  ezért kérek kommenteket.
A másik blogjaim is most szünetelnek, amíg gép nem lesz:S Még egyszer sajnálom.

3 megjegyzés:

  1. nagyon jóó mikor jön ak övi?:)))

    VálaszTörlés
  2. Drága blogger/bloggerina!

    Imádom a blogodat, s minden részt elolvasok.
    A blogom meghirdette élete első versenyét. Jelentkezz te is! Veszteni valód nincs, s még + feliratkozókat is szerezhetsz. Ha érdekel, nézz be. :)
    http://lovewillremember-justinbieber.blogspot.hu/p/verseny.html

    VálaszTörlés
  3. Most találtam a blogodra és IMÀDOM!!! *-*
    Siess a kövivel <3<3<3

    VálaszTörlés